Britney Spears, babasının vasilik yetkisini askıya alınmasının akabinde hayranlarına teşekkür etti

miRBey

Aktif Üye
Britney Spears, babasının vasilik yetkisini askıya alınmasının akabinde hayranlarına teşekkür etti
Amerikalı müzikçi Britney Spears, babasının vasilik ytesirinin mahkeme sonucuyla askıya alınması daha sonrasında hayranlarına hitap etti.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Spears, toplumsal medyada başlayan ‘#FreeBritney’ (Britney’e özgürlük) hareketine bahse dair kararlılıklarından ötürü teşekkür ederek, “Sizlere ve beni vasiliğimden kurtarmak için gösterdiğiniz kararlı gayretinize söyleyecek kelamım yok” dedi.

Spears, “Dün gece iki saat ağladım zira hayranlarım en uygunu ve bunu biliyorum” sözlerini kullandı.

#FreeBritney movement … I have no words … because of you guys and your constant resilience in freeing me from my conservatorship … my life is now in that direction !!!!! I cried last night for two hours cause my fans are the best and I know it … pic.twitter.com/7OpsOKoHNc

— Britney Spears (@britneyspears) October 4, 2021

Babasının vasiliğinin iptal için mahkemeye giden Spears, babasını çocuk sahibi olmasını engellemekle ve istemediği biçimde onu psikiyatrik bir ilaç olan lityum almaya zorlamakla suçlamıştı.

Spears’in talebi 30 Haziran’da reddedilmiş fakat 14 Temmuz’da Britney Spears’e kendi avukatını tutma hakkı verilince müzikçi babasının vasiliğine karşı bir daha mahkemeye başvurmuştu.

30 Ekim 2021’de ise ABD’de bir mahkeme, Britney Spears’ın babası Jamie Spears’ın 13 yıllık vasiliğinin sona ermesi için yaptığı başvuruyu kabul ederek, Jamie Spears’ın vasilik yetkisini askıya almıştı.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.