Bir aydır aralıksız hıçkırıyor: Uyuyamıyorum, 15 kilo verdim

miRBey

Aktif Üye
Bir aydır aralıksız hıçkırıyor: Uyuyamıyorum, 15 kilo verdim
Diyarbakır‘da yaklaşık bir aydır hıçkırık nöbeti geçiren 28 yaşındaki Süleyman Çetinkaya’nın rahatsızlığının teşhis edilmesi için Dicle Üniversitesi (DÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde tetkik yapıldı.

Merkez Yenişehir ilçesinde, bir ay evvel başlayan ve aralıksız devam eden hıçkırık nöbeti niçiniyle sıkıntı günler geçiren Çetinkaya, DÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne başvurdu.

Şikayetlerini anlatan Çetinkaya’nın beyin emarı (MR) çekildi, kan analizleri yapıldı.

Nöroloji Anabilim Kısmı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nebahat Taşdemir ile de görüşen Çetinkaya, mide rahatsızlığından daha sonra bir aydır hıçkırık nöbeti geçirdiğini, Diyarbakır’da birfazlaca doktora başvurduğunu lakin rahatsızlığına teşhis konulamadığını söylemiş oldu.

İştahının kesildiğini, her yemekten daha sonra istifra ettiğini, bundan dolayı bir ayda 15 kilo verdiğini anlatan Çetinkaya, uyumadığını ve epey badire yaşadığını belirtti.

Prof. Dr. Taşdemir AA muhabirine, Çetinkaya’nın rahatsızlığının yapılan tetkiklerin kararına bakılırsa belirleneceğini söz ederek, “Umarım en kısa vakitte sıhhatine kavuşmasını sağlarız. Her bulantı, istifra ve hıçkırık mide ve bağırsakla ilgili değil. kimi vakit beyinle ilgili de olabiliyor. Hastamıza gerçek tedaviyi verebilmemiz için laboratuvar sonuçlarını beklemek zorundayız. neticelerina bakılırsa gerekli tedaviyi uygulayacağız” dedi.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.