Bilgi müsabakasında Homeros ve Homer Simpson’ı karıştırdı: ‘Çörekleri sevdiğini biliyorum’

miRBey

Aktif Üye
Bilgi müsabakasında Homeros ve Homer Simpson’ı karıştırdı: ‘Çörekleri sevdiğini biliyorum’
İngiliz ITV kanalında yayınlanan ‘Tipping Point’ isimli bilgi müsabakasında iştirakçilerden birinin yaptığı gaf toplumsal medyada ilgi gördü.

Müsabakanın pazartesi günü yayınlanan kısmında sunucu Ben Sheppard, Manchester’da ilkokul öğretmenliği yapan Dom’a “Homeros, epik şiirlerinde ekseriyetle meyve suyunu ilahların içeceği olarak isimlendirir, pekala yedikleri şeyler olarak hangilerini söyler?” sorusuna sordu.

Dom, karşılığında Homeros ile The Simpsons çizgi dizisi karakteri Homer Simpson’ı karıştırarak, “Çörekleri sevdiğini biliyorum” dedi.

This is 27 seconds of remarkable television.

Tipping Point, the gift that keeps on giving. pic.twitter.com/AMzZ8obJMR

— Sam Huxley (@samhuxley) October 25, 2021

Dom, yarışta rakibi Lin ile finale kalmıştı. ondan sonrasında kendisine cevabı sorulan Linzi de “Ben de çörek derdim. Evet, bira ve çörekler” dedi.

daha sonrasında Dom’un soruya yanlış karşılık vermesiyle sunucu Sheppard, kahkalarına hakim olmakta zorlandı.

Sheppard, “Homer, elbette, şair, alım, ozan, filozof. Nükleer bir tesiste çalışan, bira içen ve donut seven Homer Simpson değil” dedi.

Müsabakanın gafı, toplumsal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Ben Shepherd’s face is perfect. Remarkable daytime quizzing, this
🤣
🤣
pic.twitter.com/0Lreh0JCX2

— Graeme Douglas (@graemedouglas) October 25, 2021

.@benshephard #tippingpoint .@ITV .@TippingPointITV this absolute gem will get me through the rest of 2021 #ambrosia #homer #donuts pic.twitter.com/6Qnb3uEaPU

— nikki williams (@shinystaffnurse) October 25, 2021
Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.