Belgin Doruk’un oğlu Aydın Birsel’in son vasiyeti: Beni annemin mezarının üstüne gömün

miRBey

Aktif Üye
Belgin Doruk’un oğlu Aydın Birsel’in son vasiyeti: Beni annemin mezarının üstüne gömün
Bursa’daki meskeninin önünde meyyit bulunan Aydın Birsel‘in 40 yıllık arkadaşı Semih Dalan otopsi süreçlerinin akabinde cenazeyi teslim aldı. Defnedilmek üzere cenaze aracı ile İstanbul’a gönderilen Birsel’in cansız vücudu öğle namazını müteakip Zincirlikuyu Camii’nde kılınacak cenaze namazının akabinde Belgin Doruk’un mezarına defnedileceği öğrenildi.

Semih Dalan, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Aydın Birsel’in 40 yıllık arkadaşı olduğunu ve keder duyduğunu” söylemiş oldu. Kendisiyle birlikte iş kurma planları olduğunu ve en son 2 gün evvel görüştüklerini belirten Dalan, acı haberini alınca inanamadığını belirtti.

Dalan, acılarının fazlaca büyük olduğunu tabir ederek şunları söylemiş oldu:

“Ailesine, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Cenazesi yetişirse öğlen vaktinde kılınan namazın akabinde Zincirlikuyu Mezarlığı’nda annesinin mezarının üstüne defnedilecek. Vasiyeti vardı. 15 gün evvel annesinin mezarını ziyaret etmişti. Oradan çıktıktan daha sonra konuştuk ve annesinin mezarının dağıldığını, bakımsız kaldığını söylemiş oldu. Bana da en kısa müddette mezarını yinedan yapalım, demişti. daha sonrasında da ‘Ben annemin mezarlığına gömülmek istiyorum.’ dedi. Biz de vasiyetini yerine getireceğiz.”

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.