Adanalı pilottan güldüren anons

miRBey

Aktif Üye
Adanalı pilottan güldüren anons
Adana-İstanbul seferini yapan uçağın pilotu, yaptığı anonsla yolcuları güldürdü.

“Biraz sis beklentisi var, Adana olsa kebap dumanından kaynaklı olduğunu söyleyecektim sisin” diyen kaptan pilot, anonsa şunları söylemiş oldu:

“Check-in olduğu için, şu an için 3 dakikaları var, onların gelişini takiben kapılarımızı kapatıp uçuşumuza başlayacağız. Gelmezlerse bir daha başlayacağız efendim. Uçuşumuz 1 saat 20 dakika sürecek, şu an İstanbul’da hava kapalı, sıcaklık 10 derece santigrat civarında. Bugün, gece yarısından daha sonra biraz sis beklentisi var efendim İstanbul için. Adana olsa kebap dumanından kaynaklı olduğunu söyleyecektim sisin, fakat İstanbul’da ne kaynaklı olduğunu bilmiyorum efendim. Gidince goreceğiz. Yarın öğle saatlerinde bir daha havanın açması bekleniyor İstanbul için, doğal bizler görmeyeceğiz, biz çabucak geri döneceğiz Adana’ya. Zira biz canım Adana’dan farklı kalamıyoruz fazla. Çabucak geri dönüyoruz. Alçalışa birlikte size bir daha son hava durumu hakkında yeniden bilgi vereceğim, yeterli uçuşlar diliyorum.”

Adanalı pilottan güldüren anonshttps://t.co/X0k4NbZSUh pic.twitter.com/Xd5rPtcx5x

— Sputnik Türkiye (@sputnik_TR) December 8, 2022
Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.