7 yıl evvel yaptığı kardan gelinle ‘evlenmişti’: Bu sene yaşlanan kardan bayana takma diş ikram etti

miRBey

Aktif Üye
7 yıl evvel yaptığı kardan gelinle ‘evlenmişti’: Bu sene yaşlanan kardan bayana takma diş ikram etti
Gürsu’da 7 yıl evvel kardan bir gelin, 2 yıl sona da bikinili kardan bayan imgeleriyle toplumsal medyada izlenme rekorları kıran bir çocuk babası Ertan Kalktık, bu sene de kardan hanımın yaşlılığını canlandırdı.

Yağan lapa lapa kara aldırış etmeden 3 saatlik çalışmayla kardan bayan yapan Kalktık, üşümesin diye ona babaannesinin kıyafetlerini giydirip yaşlılıkta en düzgün ikram olarak düşündüğü takma diş armağan etti.

Yaşlanan kardan bayana takma diş armağan eden Ertan Kalktık
© İHA

Niyetinin kızı ve yeğenlerini eğlendirmek olduğunu belirten Ertan Kalktık, “7 yıl evvel çocuklarla eğlenmek için kardan gelin yapmıştım, 2 daha sonra da kardan bayanla balayı konsepti üzere düşündük. Biraz mayolu olunca internette reaksiyona yol açtı. Olumsuz yorum yapanlar olmuştu” dedi.

Kalktık, bu yıl da epey fazla kar yağınca arkadaşlarının balayından daha sonra kendisinden doğum ve kardan bebekler üzere şeyler beklediğini lisana getirdi:

“Fakat ortadan fazlaca vakit geçince, yıllar daha sonrası üzere nostalji yapıp bu sefer kardan yaşlı bayan yaptım. Ona verilecek en hoş armağanın takma diş olduğunu düşünerek, biraz espri kattım. Biraz daha sinema tadında oldu. Evlilik, balayı ve yaşlılığın daha uygun olacağını düşündüm. Ben de yaşlandım. Birinci görüntüden daha sonra benim de sakallarım çok beyazlamış.”
Bursa’da 7 yıl evvel kardan yaptığı gelinle evlenip, toplumsal medyada tıklanma rekorları kıran adam, bu defa de yaşlanan kardan karısına takma diş armağan etti.
© İHA

Kardan yaşlı bayanın imalinin yaklaşık 3 saat sürdüğünü söz eden Kalktık, “Kıyafetlerini giydirmek vakit aldı. Diz örtüsü ve şalı merhum babaannemin, dişleri ise söylemeyeyim” diyerek espri yaptı.

Bursa’da 7 yıl evvel kardan yaptığı gelinle evlendikten 2 yıl daha sonra balayına çıktılar.
© İHA

Ertan Kalktık, çıkan haberlere eşinin reaksiyonuyla alâkalı ise, “Yapınca epeyce gülüyorlar, haberlere fikir de kızıyorlar. Gelen kimi yorumlara üzülüyorlar, lakin etrafımdakilerden olumlu karşılıklar alınca bizim için yalnızca güzel bir hatıra olarak kalıyor” dedi.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.