66 yaşındaki emekli öğretmen: 129 çocukla dünyanın en üretken sperm donörüyüm, fiyatsız dağıtıyorum

miRBey

Aktif Üye
66 yaşındaki emekli öğretmen: 129 çocukla dünyanın en üretken sperm donörüyüm, fiyatsız dağıtıyorum
İngiltere’de 66 yaşındaki bir adam şimdiye dek 129 çocuğun babası olduğunu belirterek, işi bırakana kadar 150 çocuk amacına ulaşmak istediğini kaydetti.

66 yaşındaki emekli öğretmen Clive Jones, resmi olarak sperm donörü olamasa da son 9 yıldır toplumsal medya üzerinden tanıştığı ailelere fiyatsız olarak sperm bağışlıyor.

Facebook üzerinden kendisine ulaşan ailelerden ağır bir talem gördüğünü söyleyen Jones, bağışçılığı bırakana kadar 150 çocuğun babası olma maksadına ulaşmak istediğini kaydetti.

'I'm world's most prolific sperm donor with 129 kids – I give it away free on Facebook'https://t.co/xHujv2I7cE

— The Mirror (@DailyMirror) January 26, 2022

Halihazırda kendi sperminden 9 bebeğin dünyaya gelmek üzere olduğunu söz eden Jones, Derbyshire Live’e verdiği röportajda sperm bankalarında donör olmak için belirlenen 45 üst yaş limitini aştığı için bunu gayri resmi kanallarla yapmaya devam ettiğini söylemiş oldu.

Birfazlaca insanın kendisine bunu niye yaptığını sorduğunu anlatan Jones, bu sorulara “Ücretsiz bağış sağladığım ailelerin memnunluğunu görürseniz anlarsınız” karşılığı veriyor:

“Şu anda 138 bebeğin babasıyım. 129 doğmuş bebek, dokuz da devam eden hamilelik ile muhtemelen dünyanın en üretken sperm donörü benim. Birkaç yıl daha devam edebilirim. Bir biçimde 150’ye ulaşacağım. Biroldukca klinik ve sperm tüccarı biliyorum ancak onlar bağış yapmıyorlar, meni satıyorlar. Aldığım bildirileri ve memnun ettiğim bebekli annelerin fotoğraflarını görse insanların beni daha fazlaca anlayacaklarını düşünüyorum. Bunun getirdiği memnunluğu hissedebiliyorum. Bir seferinde bir anneanne, torun sahibi olmasını sağladığım için bana ileti atmıştı. Bunu fiyatsız yapıyorum, sadece kimi vakit akaryakıt parası alıyorum. Bundan para almak yasadışı ve bana gerçek gelmiyor.”

Halihazırda üç yetişkin çocuğu olduğunu söyleyen Jones, sperm donörlüğüne nasıl başladığını şöyleki anlatıyor:

“Her şey, 9 yıl evvel mayıs ayında başladı. Birtakım beşerler için çocuk sahibi olmak benim için olduğu kadar fazlaca kıymetli. Gazetede çocuk sahibi olamayan insanların durumunu okudum. Gazeteyi okurken, insanların Facebook’u bağış yapmak için nasıl kullandıklarını öğrendim. Yardım edebileceğimi düşündüm, bu yüzden sitelerden birinde bir yazı yayınladım.Kaç yaşında olduğumu göz önünde bulundurarak epey fazla bir talep beklemiyordum ancak Derby’de bir saat ortasında benimle bağlantıya geçen bir bayan vardı ve o akşam yardım etmemi istedi. yıllardır bağışçı olarak reklam yaptırmadım. Şu anda epey meşgulüm ve bir epeyce insan, yalnızca birilerinin önermesi üzerinden benimle bağlantıya geçiyor.”

1978 yılından bu yana evli olduğunu lakin yaptığı işten şad olmayan eşiyle uzun müddettir farklı yaşadığını söyleyen Jones, daha evvel “4 erkek 175 bebek” isimli bir belgeselde de yer almış.

Jones, dünyaya gelmesini sağladığı bebeklerden 20’siyle tanıştığını kaydetti.

Kendisiyle bağlantıya geçen kişilerdilk evvel yumurtlama periyoduna dair bilgi edindiğini, sonrasındasında ise yumurtlamaya saatler kala yaşadıkları yerin yakınlarına gittiğini söyleyen Jones, şu biçimde konuştu:

“Rahatsız edilme ihtimalim olmayan bir yere gidiyorum ve minibüsün ardına geçip perdeleri indiriyorum. daha sonra bardak ve bir şırınga alıyorum, bu biçimdece dışarı taşmasını engelliyorum. Kolumun altına bir torba koyuyorum ve onlara dışarıda olduğumu ve üç dakika ortasında geleceğimi söylemeleri için bildiri atıyorum. Bu işe yaramazsa, kimi vakit bir otoparkta buluşmayı öneriyorlar. Ne kadar gergin olduklarını anlayabiliyorum. Olağanda hiç bir donör minibüste bu işi yapmaz, insanların kapısına masraf ve tuvaleti kullanmak isterler.”

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.