43 dakikada 240 çöp şiş yiyerek 13 bin liralık mükafatın sahibi oldu

miRBey

Aktif Üye
43 dakikada 240 çöp şiş yiyerek 13 bin liralık mükafatın sahibi oldu
Denizli’de 7 yıl evvel restoranında çöp şiş yeme yarışması başlatan çöp şişçi Mehmet Kaya, sosyal medya hesaplarında yapılan canlı yayınlarda, farklı vilayetlerden işletmeye gelerek yarışan yarışmacıların muhakkak kaideler doğrultusunda para ödülünü almaya hak kazandığı etkinlikler düzenliyor.

Biroldukca defa rekorların kırıldığı yarışın sonuncusunda, Denizli’den müsabakaya katılan 110 kiloluk Yasin Ağı, 100 tane çöp şişi kuvvetlikle yiyerek müsabakayı mükafata ulaşamadan bıraktı. Müsabakayı kazanacağı düşünülen Ağı’dan daha sonrasında çöp şişlerle dolu masaya oturan 54 kilodaki Selin Deniz, Ankara’dan Marmaris’e giderken uğradığı işletmede 240 adet çöp şişi 43 dakikada yiyerek 13 bin 650 liralık mükafatı kazandı.

‘sıradan kilolu bir ağabeyimizdi fakat 100 tane çöp şiş yiyebilmiş’

Şansını denemek istediğini ve kendisinin de şaşırdığını belirten Selin Deniz, “Ben 7 yıldır Çöpşişçi Mehmet’i toplumsal medya hesaplarında takip ediyordum. Her seferinde meşhur çöp şişi yiyip yiyemeyeceğim konusunda düşünüyordum. Ankara’dan Marmaris’e giderken yol üstünde olduğu için bir talihimi deneyeyim dedim. Bir yandan da okul açıldığı için harçlığım çıkar diye düşünerek geldim ve bahtımı denemek istedim. Bendilk öncede bir ağabeyimiz yarışıyordu. Baya kilolu bir ağabeyimizdi fakat 100 tane çöp şiş yiyebilmiş. Birazcık korktum açıkçası, yapabilir miyim yapamaz mıyım diye. 43 dakika da 240 tane çöp şiş yedim. Kazanacağımı biraz bekliyordum lakin hayli ümidim yoktu” dedi.

‘Yarışmayı kazanabileceğimi düşündüm lakin maalesef yapamadım’

Kendisine güvendiğini lakin başaramadığını söyleyen Yasin Ağı da, yarışta yaşadıklarını şöyleki anlattı:

“5 yıldır Daima olarak gelip çöp şişini yediğim bu yere bu sefer yarış için geldim. Lakin yalnızca 100 adet çöp şiş yiyebildim. 110 kilo ağırlığındayım. Müsabakayı kazanabileceğimi düşündüm fakat maalesef yapamadım. Benden daha sonrasında 54 kilo tartısında bir hanımefendi arkadaşımız 240 tane çöp şiş yedi. Bunun cüsse ile alakası yokmuş. Arkadaş kısa müddette benden 2 buçuk kat fazla çöp şiş yemiş. Helal güzel olsun”

Çöp şiş restoranının sahibi Mehmet Kaya ise Türkiye genelinden gelen konukların katıldığı ve büyük ilgi goren müsabakayı sürdürmek istediklerini söylemiş oldu. Kaya, “7 yıl boyunca bu müsabakada en az 100-150 kazanan yarışmacımız var. Bu kazan şahısların birden fazla 45-50 kilo civarında olan bayanlar oluyor. Bugünde kazanan arkadaşımız bizi şaşırtmadı. Marmaris’ten gelen bir bayan yarışmacımız toplumsal medya hesaplarında yaptığımız canlı yayında 240 çöp şiş, 3 ayran, 1 salata ve 1 tane ekmek yiyerek 13 bin 650 TL ödül kazandı” diye konuştu.

Selin Deniz’in büyük mükafatın sahibi olduğu müsabakaya ilişkin işletmenin toplumsal medya hesaplarından paylaşılan manzaralarının ise şuana dek 1 milyondan fazla kişi tarafınca izlendiği açıklandı.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.